YRITYS

Bestool on vuonna 2017 kehitetty liikkeitä myötäilevä, kaksiosainen, säädettävä satulatuoli ja sen tuotenimi. Satulatuolin ympärille on myös luotu tuoteperhe tukemaan terveellistä ja aktiivista työpistekokonaisuutta.

Jatkamme alkuperäisen kapeamman säädettävän satulatuolin intensiivistä ja edelläkäyvää kehitystä. Valmistamme patentoituja satulatuoleja, joissa on todennäköisimmin eniten suomalaista tuotekehitystä ja designia.

Vuosien kehitystyössä huomioimme käyttäjien, fysioterapeuttien ja ergonomia-asiantuntijoiden palautteet sekä toiveet parhaan istumamukavuuden löytämiseksi. Siksi toimme ensimmäisenä markkinoille aidosti kapeamman säädettävän kaksiosaisen aktiivi satulatuolin.

Missio

Missiomme on: ”Smile at work!” eli ”iloa töihin”. Tarkoitamme tätä kaikissa toiminnoissamme niin tehtaalta loppuasiakkaalle asti kuin yksilötasolta koko yhteisölliselle tasolle. Koko toimintapohja, eli missio, arvot, strategia, palvelut ja muut toiminnot pyrkivät tähän tavoitteeseen.

Tarkoituksena tuottaa työiloa ja -hyvinvointia loppukäyttäjälle (end-user smile). Tuotteidemme avulla saavutat hyvinvointia, terveyttä ja elinvoimaa työpäivääsi sekä sen jälkeiselle ajalle. Jaksat ja voit paremmin sekä töissä, että töiden jälkeen

Tarkoituksena tuottaa iloa asiakkaille ja jälleenmyyjille (direct customer smile): Tuotamme ja myymme kohtuuhintaisia, mutta erittäin korkealuokkaisesti suunniteltuja ja valmistettuja, patentoituja ergonomia-alueiden kärkituotteita. Keskitymme toiminnoissamme laadunvalvonnan ja asiakastyytyväisyyden hoitamiseen. Yksi tavoitteistamme on pitää Bestoolin alkuperäinen kapea satulatuoli markkinoiden ergonomisimpama tuolina.

Tämä kaikki tehdään ja toteutetaan niin, että se tuottaa iloa ja hyvinvointia myös työntekijöille (employee smile): Keskitymme työntekijöidemme hyvinvointiin ergonomisimmilla työpisteillä, tarjoamalla mahdollisuuksia uran kehittämisessä ja koulutuksessa. Pyrimme joustaviin, tasa-arvoisiin, kannustaviin ja palkitseviin työskentelytapoihin.

Ympäristö

Hyvinvointia sosiaalinen vastuun kautta. Tuotesuunnittelumme perustuu tuotteen elinkaariajatteluun, laadun ja ympäristön hallintaan sekä ennen kaikkea ergonomisiin näkökohtiin. Tämä tarkoittaa tuotteita, joita voidaan käyttää jopa koko elinajan. Siksi voimme myöntää tuotteillemme yhden markkinoiden pisimmistä takuuajoista.

Tuotteilla on varaosasaatavuus, ne voidaan uudelleenverhoilla ja lopulta tarvittaessa kierrättää. Emme käytä tuotteissa vaarallisia kemikaaleja, kuten pvc:tä, eikä esimerkiksi lainkaan verhoilussa yleisesti käytettyjä kuumaliimoja.

Toimimme laatu- ja ympäristöjärjestelmämme mukaisesti. Pyrimme aina siihen, että tuotteemme ovat ergonomisimpia luokissaan, ja joilla voidaan  parantamaa ihmisten hyvinvointia. Keskitymme tuotteen testauksessa ja kehityksessä jatkuvaan tutkimustyöhön, markkinoiden analysointiin, asiakaspalautteen arviointiin, sekä aktiiviseen yhteistyöhön ergonomia-asiantuntijoiden ja fysiotrapeutikkojen kanssa. Siksi satsaamme kehitystyömme kautta aktiivisesti myös patenttiportfolioomme.

 

Yksinkertaisesti tähtäämme hyvinvointiin kaikilla tasoilla ja kaikessa toiminnassa. Toivomme, että olette mukana tässä yhteistyössä kanssamme!

 

Simply the Bestool!

OTA YHTEYTTÄ

Tarvitsetko yrityksestämme tai tuotteistamme tietoa, jota ei löydy näiltä sivuilta? Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Soita meille

+358-50-2304

Osoitteemme

Pajapolku 2
70900 Toivala

Sähköposti

info@bestool.fi

Jätä yhteydenottopyyntö tai anna palautetta

BESTOOL JÄLLEENMYYJÄT

  • Jälleenmyyjä listaus tulossa. Etsimme myös uusia jälleemyyjiä eri maissa. Hae jälleenmyyjäksi ottamalla yhteyttä sähköpostitse!