Reklamaatio- ja palautuslomake

Ohje tilauksen peruuttamiseen ja reklamaation tekemiseen

Olkaa aina ensin yhteydessä asiakaspalveluun: info@bestool.fi asian hoitamiseksi. Asiakaspalvelumme opastaa teitä.

Lomaketta lähettäessä kaikki tähdellä (”*”) merkityt lomakkeen kohdat tulee olla täytetty asian käsittelemiseksi.

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 7 päivän kuluessa siitä, kun tuote on vastaanotettu. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla käyttämällä liitteenä olevaa peruuttamislomaketta. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamis­oikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Palauttakaa liitteenä oleva lomake tulostettuna myös, kun lähetätte tuotteen takaisin.

Huomioithan, että peruuttamis- ja palautusoikeus koskee vain avaamattomissa pakkauksissa olevia käyttämättömiä ja virheettömiä vakiomallisia tuotteita. Oikeus ei koske tuotteita, jotka on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu. Palautuksissa hyvitetään 80% laskutetusta hinnasta. Käsittely- ja toimitusmaksuja ei hyvitetä.

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille teiltä saamamme tuotteita koskevat suoritukset viimeistään 30 päivän kuluttua tavarapalautuksen vastaanottamisesta. Asiakas vastaa palautuskustannuksista. Suoritamme palautuksen lomakkeessa ilmoittamallenne tilille. Palautuskustannuksia ei palauteta, vaan ne pidätetään maksusuorituksestanne. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin ja tarkistaneet sen kunnon.

Lomake ja liitteet lähetetään emaililla: info@bestool.fi. Liittäkää mukaan mahdollinen maksukuitti. Palautuksen sopimisen jälkeen lähettäkää tavarat ja tämä lomake takaisin tai luovuttakaa ne meille ilman aiheetonta viivytystä tai, mikäli olette ilmoittaneet peruuttamisesta aikaisemmin muulla tavalla, viimeistään 7 päivän kuluttua päivästä, jona ilmoititte meille peruuttamisesta. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 7 päivän määräajan päättymistä. Säilyttäkää tuotteen palautuksesta saamanne kuitti niin kauan, kunnes olette saaneet rahat tilillenne. Olette vastuussa sellaisesta tavaroiden arvon alenemisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Reklamaatiot (ks. myös sopimus- ja toimitusehdot)

Tutustukaa tuotteen käyttö- ja turvallisuusohjeeseen ennen tämän lomakkeen palauttamista.

Olette velvollinen tarkistamaan tuotteen heti tuotetta vastaanotettaessa. Rikkoutuneesta tai vaurioituneesta tuotteesta tai paketista on heti pyydettävä tavarankuljettajaa tekemään vahinkoilmoitus. Tämän jälkeen on otettava viipymättä yhteys Bestoolin asiakaspalveluun. Tuotetta ei saa antaa takaisin kuljetusyhtiölle ennen kuin asiakaspalveluun on otettu yhteyttä. Mikäli teille on toimitettu väärä tuote tai tuote on virheellinen tai rikkoutunut, on tästä viipymättä ilmoitettava  asiakaspalveluun, kuitenkin ennen kuin 7 päivää on kulunut tuotteen vastaanottamisesta. Tämän jälkeen kyseisillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Bestool vastaa tuotteissa olevista (piilevistä) virheistä ja puutteista normaalin kuluttajansuojalain 5:12 mukaisen yleisen virhesäännöksen mukaisesti. Lisäksi sovelletaan Bestoolin kuluttaja-asiakkaille suunnattuja takuuehtoja. Mikäli tuote on takuuta koskevien ehtojen mukaisesti virheellinen, tulee tästä ilmoittaa mahdollisimman pian asiakaspalveluun. Palautus-/reklamaatiolomake ja kuvat tuotteesta virheen todistamiseksi on palautettava viimeistään 7 vuorokauden kuluessa virheen havaitsemisesta tai siitä hetkestä, kun virhe olisi pitänyt havaita. Bestool ei ole velvollinen korvaamaan virhettä, mikäli tätä määräaikaa ei noudateta tai jos asiakkaalla ei ole esittää kuittia tai muuta ostotodistusta tuotteen ostosta. Lisäksi edellytetään, että virhe on laadultaan sellainen, että sitä ei olisi voinut kohtuudella havaita asiakkaan tarkistaessa tuotteen tilausta vastaanotettaessa. Virheen laadusta riippuen tuote korjataan tai asiakkaalle toimitetaan uusi vastaava tuote. Hinnanalennus on mahdollista, mikäli virhettä ei voida ilman kohtuuttomia kustannuksia korjata eikä uutta vastaavaa tuotetta voida toimittaa. Bestool ei ole vastuussa asiakkaalle virheestä johtuvasta välillisestä vahingosta (esim. puhtaat varallisuusvahingot). Bestool vastaa vain tuotteen korvaamisesta.

Lomake ja liitteet lähetetään emaililla: info@bestool.fi. Liittäkää mukaan mahdollinen maksukuitti ja selkeä kuva/kuvia reklamaation aiheesta.

Ladattavat tiedostot:

Peruutus- ja reklamaatiolomake